به گزارش خبرگزری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، در جلسات اخیر شورای پروانه نمایش خانگی، برای فیلم سینمایی ایرانی «پارادایس» به تهیهکنندگی و کارگردانی علی عطشانی پروانه نمایش خانگی صادر شد.
در این جلسه با نمایش قسمت جدید سریالهای «هیولا»، سالهای دور از خانه» و ۳ عنوان سینمایی و سریال خارجی، یک عنوان مجموعه آموزشی، یک عنوان انیمیشن و فیلم کوتاه موافقت شد.
شورای پروانه ساخت آثار غیر سینمایی، برای مجموعه «شب نشینی (قسمت ۱ تا ۱۰)» به تهیهکنندگی سید مصطفی حاجی احمدی کاشی و کارگردانی مهران مدیری، سریال «کلاغ (قسمت ۱ تا ۴)» به تهیهکنندگی جمال گلی و کارگردانی علی عطشانی، «جشن عروسکها» به تهیهکنندگی حسن علیزاده فرد و کارگردانی محمد شریفی و «شماره ۲۹» به تهیهکنندگی مریم خلیلی و کارگردانی هادی رحیمی خواص پروانه ساخت صادر شد.
مصطفی احمدی تهیهکننده مجموعه تلویزیونی «دورهمی» پیش از این در گفتگو با شبکه خبری ایرانا از قطع همکاری مهران مدیری با شبکه نسیم و برنامهریزی او برای تولید برنامهای گفتگومحور در شبکه نمایش خانگی خبر داده بود که به نظر میرسد «شبنشینی» عنوان همین پروژه باشد.